Uw e-mail adres Uw wachtwoord Uw wachtwoord vergeten?
U bent hier: Nieuws & Bijeenkomsten De nieuwe Katwijk Kroniek komt eraan

De nieuwe Katwijk Kroniek komt eraan

Mei 2020
Binnenkort valt de nieuwe Katwijk Kroniek op uw deurmat. Een aantal oud-leerlingen hebben een mooie bijdrage geleverd aan het tot stand komen van deze editie. Wij hopen dat u het met veel plezier zult lezen

Lectori Salutem

De Katwijk Kroniek ligt voor u. Hopelijk verkeert u in goede gezondheid en hebt u ondanks de bizarre tijden een zalig Pasen kunnen vieren.
Niet alle oud-leerlingen hebben een rustige tijd achter de rug, sommigen ondergingen fysieke beperkingen die, bovenop de van overheidswege verordonneerde social distancing, heeft bijgedragen tot overmatig ongemak.
Ondanks dat Nederland van huis uit moest werken, heeft de redactie het toch weer voor elkaar gekregen om deze Katwijk Kroniek samen te stellen met hopelijk voor iedereen iets interessants om te lezen.
Kost gaan voor de baat uit is een oude spreekwoord, en zeker in deze financieel moeilijke tijden helemaal van toepassing. Hopelijk waardeert u de inspanningen van de redactie en het bestuur en weet u deze waardering te vertalen in een financiële bijdrage teneinde de continuïteit van de Stichting Oud-leerlingen Katwijk te waarborgen.
Alvast dank hiervoor.

Rob Dashorst

VoorzitterTerug naar nieuws