Uw e-mail adres Uw wachtwoord Uw wachtwoord vergeten?
U bent hier: Nieuws & Bijeenkomsten De nieuwe Mutua Fides stropdas

De nieuwe Mutua Fides stropdas

Maart 2011
Wij zijn er doorheen... de tweede generatie stropdassen van onze school. Dus werd er nagedacht over een nieuwe stropdas. Er zijn twee kleuren blauwe zijden dassen te bestellen, licht- en donkerblauw met lichtblauwe streep. Het MF logo is ton-sur-ton geborduurd, met onderaan de stropdas het logo in kleur met daaronder de jaartallen van Katwijk de Breul.

Gérard Melkert heeft het op zich genomen om samen met een zorgvuldig geselecteerde leverancier en ontwerper van stropdassen een nieuwe Mutua Fides stropdas te ontwerpen. En met succes.

Er zijn twee kleuren blauwe zijden dassen te bestellen, licht- en donkerblauw met  lichtblauwe streep. Het MF logo is ton-sur-ton geborduurd, met onderaan de stropdas het logo in kleur met daaronder de jaartallen van Katwijk de Breul.  

En zoals het op Katwijk de Breul gebruikelijk is, draagt de ene oud-leerling de das wel en de andere niet!!! (zie foto).

U kunt deze das als volgt bestellen:

Voor Nederland:

Overmaken, inclusief verzending, van € 22,50,= op ING bank 660857, t.n.v. Stichting Oudleerlingen Katwijk, onder vermelding van stropdas, met aanduiding lichtblauw of donkerblauw.

Indien u beide wilt aanschaffen dan kost het u € 32,50-.

Voor het buitenland:

Kosten inclusief het verzenden van één das: € 25,= en voor twee dassen: €35,=

Overmaken van op ING bank 660857, IBAN: NL66INGB0000660857 BIC code: INGBNL2A

t.n.v. Stichting Oudleerlingen Katwijk, onder vermelding van stropdas, met aanduiding lichtblauw of donkerblauw.

Gaarne bij de overschrijving uw adres vermelden, of stuur een e-mail naar: sok@xs4all.nl / gmelkert@gmail.com (optioneel) met daarin vermeld uw adres.

Bij ontvangst van betaling worden de dassen naar u toegestuurd.

 Terug naar nieuws