Uw e-mail adres Uw wachtwoord Uw wachtwoord vergeten?
U bent hier: Nieuws & Bijeenkomsten Hoe zou gaan met Robert...

Hoe zou gaan met Robert...

Februari 2010
De afgelopen jaren probeer ik opnieuw in contact te komen met Robert. We hebben drie jaar samen in dezelfde groep gezeten.

Ik heb hem nog een keer opgezocht in Amsterdam waar hij studeerde. Hij heeft zich niet aangemeld in onze database op www.mutua-fides.com. Hoe krijg ik hem te pakken. Met het Internet is het een stuk makkelijker om iemand te vinden. Om te beginnen gebruik je dan de personen zoeksites en communities zoals: www.hyves.nl, www.linkedin.com, www.wieowie.nl, www.schoolbank.nl of www.pipl.com.

Dit is echter geen garantie op het goede resultaat; vervolgens kun je met de gezochte naam in de www.detelefoongids.nl/personen.html proberen om een telefoonnummer of adres te vinden. Soms weet je een postcode of telefoonnummer en wil je de bijbehorende naam weten. Dit omgekeerd zoeken gaat met www.gevonden.cc/telefoonnummer.php. Natuurlijk zijn de gebruikte gegevens soms verouderd of hebben mensen een geheim nummer, dat maakt het moeilijk. Nog moeilijker wordt het als de betreffende persoon overleden is. Je kunt dit controleren op www.mensenlinq.nl.

In het geval van Robert ben ik nog steeds bezig. Inmiddels weet ik dat hij verhuisd is uit Amsterdam. Voor het geval u ook zoekende bent, veel succes. Ik houd mij altijd aanbevolen voor nieuwe zoekmethoden. Uiteraard is bovenstaande niet één op één toe te passen op mensen die niet gevonden willen worden. Deze gedachte heeft natuurlijk ook door mijn hoofd gespeeld..........

Simon Le FèvreTerug naar nieuws